servei de doula

 

 

 

Què és una Doula?

Una Doula és una dona, formada i especialitzada en la maternitat, que acompanya la mare i la família durant l'embaràs i/o el part i/o el postpart. La Doula està al costat de la mare de forma incondicional, escoltant-la i donant-li recolzament físic, logístic i emocional. El paper de la Doula és acompanyar sense intervenir, sense opinar i sobretot sense jutjar.

La Doula està preparada i formada per indicar a on i a qui s'ha d'acudir per resoldre tots els dubtes que van sorgint durant l'embaràs, part i postpart. Facilita el coneixement d'el ventall de possibilitats existents però sempre serà la família qui esculli el camí a seguir.

 

Quan comença la feina de la Doula?

La Doula pot acompanyar la mare des de l'embaràs fins al postpart, per tant, es pot contactar amb ella tant abans com després del part.

  • Durant l'embaràs la doula ofereix recolzament en el plantejament i els preparatius.
  • En el part, la feina de la Doula és la d'acompanyar en silenci i promoure un entorn en què es respecti al màxim les necessitats de la mare.
  • Durant el postpart la feina de la Doula és ajudar a que les necessitats emocionals i logístiques de la mare i de la família estiguin cobertes.

 

Què us ofereix La caseta de l'arbre?

La caseta de l'arbre us ofereix la possibilitat de quedar gratuïtament amb una Doula de confiança que us explicarà amb detall la seva feina i la seva manera de treballar. Aquesta trobada no us compromet a res i en cas que us interessin els serveis d'una Doula però preferiu conèixer-ne alguna altra, ella mateixa us en facilitarà el contacte.

Si entre la mare i la doula es dóna un bon feeling i es vol continuar amb la relació, la família pot contractar els serveis de la Doula directament a través d'ella o pot demanar que li regalin els seus serveis fent servir una llista de naixement a La caseta de l'arbre, havent-hi la possibilitat de que familiars i amics regalin tot el pack o el nº d'hores que els vingui de gust.

 

 

Vanessa Callejón

La caseta de l'arbre recomana Vanessa Callejón per la seva professionalitat i bon fer, el seu tracte agradable i el seu compromís amb les mares i les famílies.

És Doula formada per l'Associació Mares Doules (primera associació de Doules a Espanya). S'ha format amb professionals de prestigi internacional com Michel Odent, Liliana Lamers, Anaheim Jordan, Imma Sárries, Anna Sanés, Ester Naval, Rosa Jové, Pilar Arlandiz, Blanca Gascó, Gemma Baulies, Clara Vergés, Mª Àngels Claramunt i Laura Núñez, ...

A més de Doula, Vanessa Callejón és especialista en reflexologia en la maternitat, massatge infantil i reflexologia podal, terapia manual... Resideix a Tarragona.