qui som

la caseta de l'arbreLa caseta de l’arbre és una botiga de productes ecològics per nens, mares i pares que ofereix assessorament sobre els productes que ven  i intenta dinamitzar la cultura de l’intercanvi, el reciclatge i la reutilització.


Volem  ajudar les famílies que opten per una criança natural amb productes com les motxilles ergonòmiques portanadons, que incentiven el contacte entre portador i infant amb total comoditat, els bolquers de roba, adaptats als nous temps i més ecològics, les cremes naturals, i els productes d’higiene femenina biodegradables. Cuidar els nounats i a nosaltres mateixes ens fa sentir més bé alhora que ajudem a cuidar el medi ambient.


logo de la caseta de l'arbre
El nom de La caseta de l’arbre vol simbolitzar el lloc on els infants juguen, envoltats de naturalesa, fent volar la seva imaginació. Estem convençudes que la naturalesa és la font més valuosa de benestar i salut, per tant, cuidar-la i respectar-la esdevé el nostre compromís. El joc i la imaginació han d’ajudar-nos a desenvolupar el respecte envers els altres i la creativitat que tots portem dins. Són doncs, eines que ens ajudaran a viure i conviure en un món canviant.

A La caseta de l’arbre hi trobareu joguines fetes amb materials nobles com la fusta, reciclats, com la roba, o fets amb l’amor i la dedicació de gent de Catalunya que treballa artesanalment per oferir joguines úniques i especials.  És molt important que des de petits ensenyem als més menuts a estimar i cuidar el seu entorn.