Lloguer

Motxilla Manduca

Manduca

Edat recomanada: dels 3,5 als 20kg.

 

 

PVP: 119€

Preu de 7 dies de lloguer: 16.66€

 

 

La motxilla Manduca té un disseny anatòmic que reparteix el pes de l’infant entre el cinturó ample i amb forma cònica i el tirants més amples i tous que altres motxilles semblants. Alhora inclou una caputxa que s’adapta mitjançant unes gomes a la mida del caparró del nadó, una calceta reductora per als més petits, una ampliació de la motxilla per als nens més grans... I tot forma part de la motxilla i es pot plegar còmodament i guardar.

És de les preferides entre mares i pares perquè ofereix una gran sensació de seguretat: el tancament de la cintura ofereix tres punts de seguretat i tots els fermalls o tanques es complementen amb una tira de goma que, en cas d’obrir-se el fermall per accident, frenaria el tirant i evitaria qualsevol caiguda.

Un altre punt a favor de la Manduca és el teixit amb què s’elabora. La part exterior és de cotó orgànic i cànem (ecològic i resistent) i la part interior és cotó 100%. És a dir que el teixit que toca la pell de l’infant està lliure de possibles contaminants i el cotó del farcit ofereix la transpirabilitat necessària sobretot en climes calorosos.

 

 

Fulard Miel&Malice Plus

Fulard Miel&Malice Plus

 

Edat recomanada: des del naixement als 20kg.

Mida: 4,5 metres

 

 

PVP: 63€

Preu de 7 dies de lloguer: 8.82€

 

 


El fulard Miel&Malice Plus és un fulard 100% de cotó orgànic. Està fabricat a França per la marca Colimaçon amb sarja creuada i ofereix una bona relació qualitat preu.

Apte per nadons des del naixement fins als 18kg permet una gran gama de postures: davant, darrere, costat i bressol. Inclou unes instruccions molt completes amb fotografies i recomanacions molt útils.

De colors llisos presenta l'avantatge de tenir les vores cosides amb fils de diferents colors per facilitar l'anusat (és més fàcil veure si el fulard s'ha enrotllat sobre sí mateix).

 

Bandolera Colimaçon Orgànic

Edat recomanBandolera Colimaçonada: apta per nadons acabats de néixer i sense problemes de cadera fins a nens/es de 4 o 5 anys.

 

 

PVP: 49€

Preu de 7 dies de lloguer: 6.86€

 

 

La bandolera Colimaçon de cotó orgànic, és una tela de sarja creuada que s’acaba, en una de les puntes,  amb dues anelles. Aquestes anelles permeten ajustar la mida de la bandolera de manera fàcil i ràpida sense necessitat de fer cap nus. El pes es recolza sobre una única espatlla tot i que es reparteix per tota l’esquena. Per tant és recomanable anar canviant d’espatlla si se’n vol fer un ús molt continuat.

La sarja creuada és una manera de teixir que dóna una certa elasticitat a la tela permetent que aquesta s’adapti millor a la forma de l’esquena del nadó.

La bandolera és molt útil per portar infants en trajectes curts (anar a comprar, fer coses per casa, anar a veure els avis...) i per nens i nenes que ja caminen perquè quan es cansen els carregues fàcilment fins que decideixen que volen tornar a caminar.

Les anelles permeten ajustar la tela a la perfecció si la bandolera s’ha col·locat correctament

Permet portar l'infant en posició bressol i al costat o maluc.

Inclou una guia d’instruccions perfectament detallada.

 

Fulard elàstic Moby Wrap

Moby wrap

 

Edat recomanada: des del naixement als 15kg.

Mida: 5,4 metres

 

 

PVP: 53€

Preu de 7 dies de lloguer: 7.42€

 

 

El fulard elàstic Mobywrap (5,40m) és apte per portar el nadó tant al davant com en posició bressol o al costat.

Fabricat en cotó natural per una marca de Califòrnia ofereix una gran suavitat al tacte (és com una samarreta de cotó) i permet portar nadons des del naixement fins als 15 quilograms o 3 anys d’edat sense perdre la seva elasticitat. La sensació que tens al portar-lo és la de tenir una segona pell que protegeix l’infant i li permet col·locar-se en la seva postura natural.

Es presenta en una funda del mateix teixit i unes instruccions en forma de fulletó que t’ajuden a aprendre les diferents postures possibles.